Uitvaart Rotterdam

Online condoleren

Condoleance.nl is hét nationaal condoleance register van Nederland. Op de website kunnen nabestaanden gratis een condoleanceregister openen voor hun overleden dierbare. Wanneer een bekende Nederlander komt te overlijden wordt er op deze site een nationaal register geopend waar iedereen die het wil een reactie kan achterlaten.

Een condoleanceregister op Condoleance.nl geeft de direct nabestaanden en belangstellenden de mogelijkheid om de overledene samen te herdenken. Daarnaast is het een mogelijkheid om van waar ook ter wereld gratis een condoleancebericht achter te laten.

Het is een heel eenvoudig om een condoleanceregister te openen op Condoleance.nl. In het aanmeldformulier kunt u een aantal gegevens van de overledene invullen. Daarnaast is er ook ruimte om een persoonlijke herinneringstekst in te vullen. Het maakt niet uit hoeveel tekst er wordt geplaatst. Er kan bij het register ook een foto worden geplaatst.

De aanmelder krijgt de beschikking over een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Het is heel eenvoudig om het register zelf bij te houden en eventueel reacties weg te halen. Het is eventueel ook mogelijk om de tekst of foto later aan te passen.

Langer online laten staan

Het gebruik van Condoleance.nl is de eerste twee maanden helemaal gratis. Na die twee maanden kan het register helemaal gratis worden uitgeprint zodat alle condoleances bewaard blijven. Er is ook een mogelijkheid om een boekje te laten drukken van het register. Het is ook mogelijk om het register na twee maanden online te laten staan. In dat geval vraag Condoleance.nl een kleine bijdrage voor de hosting kosten.

Overlijden in regio Rotterdam melden?
Bel nu direct: 010 - 820 9606