Uitvaart Rotterdam

De Drechtstreek

De Drechtstreek & Timmers uw Uitvaartonderneming voor Zuid-Holland

De Drechtstreek & Timmers uw Uitvaartonderneming voor Zuid-Holland

De Drechtstreek & Timmers is van oudsher een betrouwbare organisatie die kwaliteit en transparantie in uitvaartverzorging hoog in het vaandel heeft staan. Bij ons kunt u rekenen op professionaliteit en stijl, op discretie en betrokkenheid, op openheid en eerlijkheid. Op deze site vindt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen. Ook geven wij duidelijk inzicht in de kosten die zijn verbonden aan een uitvaart.

Het is goed om van tevoren bij uw uitvaart stil te staan. Dat de dood ons allen zal treffen, is helaas een zekerheid. Een goede voorbereiding geeft u de gelegenheid om in alle rust beslissingen te nemen. Dat schept rust en duidelijkheid, voor uzelf en voor uw naasten.

De Drechtstreek & Timmers Uitvaartonderneming is in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg en maakt deel uit van de Nederlandse Kwaliteitsraad Uitvaartverzorging.

Bezoekt u onze site omdat u zojuist bent geconfronteerd met het overlijden van een naaste? Dan kunt u contact opnemen met één van de uitvaartcentra van onze uitvaartonderneming.
Onze uitvaartcentra in de regio zijn dag en nacht bereikbaar op onderstaande telefoonnummers:

Sliedrecht 0184 - 412 418
Papendrecht 078 - 615 19 41
Alblasserdam 078 - 691 91 28
Ridderkerk 0180 - 422 315
Hardinxveld-Giessendam 0184 - 614 021
Herwijnen 0418 - 581 359
Ameide 0183 - 602 893

Onze uitvaartonderneming is werkzaam in geheel Zuid-Holland.

Na uw melding volgt een afspraak om samen met u de wensen te bespreken. U kunt rekenen op betrokkenheid, informatie, advies en de ruime ervaring van De Drechtstreek & Timmers Uitvaartonderneming. We bespreken persoonlijk met u al uw wensen. De uitvaart kan plaatsvinden vanuit een uitvaartcentrum, kerk, dorpshuis of waar u maar wenst.

Na overlijden is het van het grootste belang dat de laatste zorg nauwkeurig en respectvol gebeurd. De Drechtstreek & Timmers Uitvaartonderneming kan dit voor u verzorgen. Ook heeft u de mogelijkheid om het verzorgen zelf of samen met ons te doen.
Na de laatste zorg vindt de opbaring plaats. De opbaring kan in de eigen woning worden verzorgt of in het uitvaartcentrum. De opbaring in de woning kan op het bed van de overledene of in de kist. De mogelijkheden m.b.t. de kist, rouwkaarten en advertenties worden door onze uitvaartverzorger met u besproken.

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid kenmerkt onze organisatie. Wij vinden het belangrijk dat u in de moeilijke dagen na overlijden één aanspraakpunt heeft. Daarom heeft u, in principe, één uitvaartleider die u deze dagen begeleid.

Financiën
De Drechtstreek & Timmers Uitvaartonderneming hecht aan openheid en eerlijkheid. Ook financieel denken wij met u mee. We geven vooraf aan wat de kosten zijn; u mag niet voor financiële verrassingen komen te staan in deze moeilijke periode. Aan de hand van uw wensen en budget bieden wij een uitvaart op maat aan met een eerlijk advies en een heldere kostenbegroting. Ook is er een mogelijkheid om gespreid te betalen, zonder rentekosten.


Onze uitvaartcentra

Familiekamer
De familiekamers in onze uitvaartcentra bieden een unieke mogelijkheid om afscheid te nemen. U krijgt de sleutel, zo kunt u als familie op elk moment van de dag of nacht zonder afspraak in deze kamer terecht. Dit biedt de nabestaanden de vrijheid om op eigen wijze en op ieder tijdstip de eerste rouwdagen door te brengen. Uiteraard kunnen er ook in de eigen woning voorzieningen worden getroffen om de overledene op te baren.

Condoleanceruimte
De uitvaartcentra beschikken over verschillende condoleanceruimten die kunnen worden gebruikt voor condoleancebezoeken op de avond voor de uitvaart en op de dag van de uitvaart.

Rouwdiensten
De Drechtstreek & Timmers Uitvaartonderneming beschikt over zalen waarin rouwdiensten worden gehouden. Er is, afhankelijk van de locatie, ruimte voor 140 tot 400 personen. Het geluid van de rouwdienst kan via de kerktelefoon of via deze website (Agenda) rechtstreeks worden uitgezonden voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om de rouwdienst persoonlijk bij te wonen.


Wij beschikken over uitvaartcentra in Sliedrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Ridderkerk, Hardinxveld-Giessendam en Herwijnen

Wij zijn werkzaam in: Sliedrecht, Papendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Oud-Alblas, Nieuw-Lekkerland, Molenwaard, Kinderdijk, Streefkerk, Nieuwpoort, Ameide, Bleskensgraaf, Brandwijk, Goudriaan, Noordeloos, Hoornaar, Giessenburg, Giessen-Oudekerk, Hardinxveld-Giessendam, Boven-Hardinxveld, Schelluinen, Gorinchem, Arkel, Herwijnen, Dalem, Vuren, Hellouw, Haaften, Meerkerk, Heerjansdam, Rotterdam, Schiedam, Rhoon en overal waar u ons vraagt.


Contact

Bezoekadres  :  Jan Steenstraat 71
3362XH  Sliedrecht
Postadres  :  Jan Steenstraat 71
3362XH  Sliedrecht
E-mail  :  sliedrecht@drechtstreek.nl
Web  :  www.drechtstreek.nl/
Telefoon  :  0184-412418

Foto's: