Uitvaart Rotterdam

Ster Uitvaartplanners Rotterdam Rijnmond

Mijn naam is Henriëtte aan de Wiel, woonachtig in Rhoon, dit is gelegen onder de rook van Rotterdam.

Nadat ik in 2009 aan den lijve heb ervaren hoe het voelt om je geliefde te begraven, is bij mij een zaadje geplant om in dit mooie vak te gaan. Na het schrijven van een boek over mijn eigen rouwverwerking, ben ik klaar om mijn jarenlange ervaring van dienstverlening te gebruiken om iets moois te kunnen betekenen voor anderen. De visie van Ster Uitvaartplanners sluit hier naadloos bij aan.

Bij de organisatie van een uitvaart staat alles wat voor u van waarde is centraal. U kunt hierbij denken aan persoonlijke rituelen, aparte gewoonten, tradities, waarden en locaties. Ik ben creatief en taboeloos. Voor mij is het heel belangrijk om het afscheid voor u zo uniek en gedenkwaardig mogelijk te maken, want dit kun je maar één keer doen! Een familie die tevreden en met een mooie troostrijke herinnering naar huis gaat, is voor mij onbetaalbaar!

Uiteraard kunt u bij mij ook terecht voor inspiratie en advies over uw eigen uitvaart. We stellen dan samen een draaiboek op met al uw wensen. Daarmee neemt u uw nabestaanden een stuk zorg uit handen en krijgt u het afscheid dat u zelf wenst.

Ik ben er voor u, op dit kwetsbare moment in uw leven, om u te begeleiden en bij te staan. En om u te ondersteunen en te adviseren. Mijn natuurlijk empathisch vermogen en organisatietalent staan geheel ter uw beschikking.


Contact

Bezoekadres  :  Adriana van Roonhof 19
3161KT  RHOON
Postadres  :  Adriana van Roonhof 19
3161KT  RHOON
E-mail  :  info@ster-uitvaart.nl
Web  :  www.ster-uitvaart.nl
Telefoon  :  085 3031566
Mobiel  :  (06) 22 67 99 33

Foto's: