Uitvaart Rotterdam

Salet Uitvaartverzorging

Een mooi en gedenkwaardig afscheid voor iedereen.

Wanneer u te maken krijgt met het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Om u in deze moeilijke periode zoveel mogelijk uit handen te nemen en te ondersteunen hebben wij als missie:

“Een mooi en gedenkwaardig afscheid voor iedereen”.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de uitvaart krijgt die hij of zij verdient. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart helemaal te laten verlopen zoals u wenst. Op onze website kunt u een deel van alle mogelijkheden bekijken. Natuurlijk kunnen wij altijd alle wensen persoonlijk bespreken en bekijken wat er mogelijk is.

Contact
Bij het overlijden van uw dierbare kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn dag en nacht bereikbaar op 010 – 707 15 40. U kunt ook contact met ons opnemen als u, uw eigen uitvaartwensen al bij leven wilt vastleggen. Dit doen we door middel van een wilsverklaring of via een voorbespreking. Daarnaast kunt u bij ons altijd uw uitvaartpolissen laten bekijken. Bent u goed verzekerd en zijn al uw wensen middels de polis gedekt? Door een afspraak met ons te maken, krijgt u hier inzicht in.


Contact

Bezoekadres  :  Christoffelkruid 59
3068RC  Rotterdam
Postadres  :  Christoffelkruid 59
3068RC  Rotterdam
E-mail  :  Info@saletuitvaartverzorging.nl
Web  :  Www.saletuitvaartverzorging.nl
Telefoon  :  010-7071540
Mobiel  :  06-41857921

Video Salet Uitvaartverzorging


Foto's:

Overlijden in regio Rotterdam melden?
Bel nu direct: 010 - 820 9606