Uitvaart Rotterdam

Budget Uitvaart Rotterdam

Voor een waardig en betaalbare uitvaart

Budget Uitvaart Rotterdam - een familiebedrijf van Frans Kloeg en dochter Mandy Kloeg - verzorgt sinds 1989 waardige en betaalbare begrafenissen en crematies, volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Wij staan voor persoonlijk contact (wij zijn keurmerkhouder van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart), kwaliteit en transparantie en kunnen door onze kleinschalige organisatie onze diensten tegen betaalbare tarieven aanbieden.

Onze uitvaarten zijn in verschillende basistarieven ingedeeld, zodat u altijd een passend en stijlvol afscheid heeft voor ieder budget. Wij staan u in een moeilijke periode bij met deskundig en transparant advies, afgestemd op de wensen van de familie en zorgen ervoor dat alles met uiterste zorg en op respectvolle wijze wordt uitgevoerd.

Wij nemen de tijd voor het uitvaartgesprek, zodat alle aspecten rondom de uitvaart met u worden besproken en u de gelegenheid heeft om invulling te geven aan een uitvaart die passend is bij uw dierbare. Voor een laatste mooie herinnering aan diegene. Wij ontzorgen u daarbij waar mogelijk, u bepaalt zelf wat u wél en niet zelf wilt regelen, zodat u meer tijd heeft om u te richten op het daadwerkelijk afscheid nemen.

U kunt dankbare reacties over onze uitvaartverzorging nalezen op ons gastenboek: http://www.budgetuitvaartrotterdam.nl/gastenboek

Vier redenen om voor Budget Uitvaart Rotterdam te kiezen:
- Voor stijlvolle en betaalbare verzorging van begrafenissen en crematies
- Kleinschalig familiebedrijf met jarenlange ervaring binnen uw regio
- Transparant en oprecht, geen verrassingen achteraf
- Keurmerkhouder Keurmerk Persoonlijke Uitvaart


Contact

Bezoekadres  :  Dorpsdijk 40a
3161KG  Rhoon
Postadres  :  Noordzijdsedijk 123
3194TA  Hoogvliet
E-mail  :  kloeguitvaart@gmail.com
Web  :  www.budgetuitvaartrotterdam.nl
Telefoon  :  010-2017165

Foto's: