Uitvaart Rotterdam

AKER uitvaarten - Marieke van Grevenstein-Rijkaart

Grip op uw uitvaart

In een heel verdrietige en hectische tijd wil ik u graag bijstaan om het afscheid van uw dierbare samen met u in alle rust vorm te geven. Een goede organisatie van een begrafenis of crematie die mooi en liefdevol verloopt, geeft voldoening en doet recht aan het leven van uw dierbare.

U ruimte geven om op uw eigen manier afscheid te nemen. Ik kan dan iets toevoegen, soms door er alleen te zijn en daarnaast ook door voor u alle praktische zaken omtrent een uitvaart snel en adequaat te regelen en met u mee te denken over een persoonlijk, stijlvol en passend afscheid van uw dierbare.

Denkt u na over uw eigen afscheid, dan kan ik in een persoonlijk gesprek samen met u in kaart brengen, over hoe u graag zou willen dat uw leven herdacht wordt. Zo heeft u al uw wensen voor uw naasten gebundeld en vastgelegd.

Kleinschalige dienstverlening tegen een eerlijke prijs. Ook als u een uitvaartverzekering heeft. Natuurlijk hebben we goede contacten met het crematorium en de begraafplaats bij u in de buurt.


Contact

Bezoekadres  :  IJsseldijk 332
2922BM  Krimpen a/d Ijssel
Postadres  :  IJsseldijk 332
2922BM  Krimpen a/d Ijssel
E-mail  :  m.rijkaart@akeruitvaarten.nl
Web  :  akeruitvaarten.nl/uw-uitvaart-verzorger/Marieke-van-Grevenstein-Rijkaart/
Facebook  :  https://www.facebook.com/pages/AKER-uitvaarten/634946523225867
Telefoon  :  06-22 42 2 501

Video AKER uitvaarten - Marieke van Grevenstein-Rijkaart


Foto's: