Uitvaart Rotterdam

Klink Uitvaart

Uitvaarten in het Drechtstedengebied (Z.H.) e.o.

Klink Uitvaart: een unieke uitvaartonderneming
Slagvaardigheid, flexibiliteit, inlevingsvermogen, integriteit en oog voor detail. Bij Klink zijn dit niet zomaar woorden. Ze vormen de ziel van onze onderneming. En dat maakt ons uniek. Want waar andere uitvaartbedrijven vaak alleen veel beloven, zorgen wij ervoor dat uw wensen voor een uitvaart ook daadwerkelijk worden gerealiseerd. Niet alleen in praktisch opzicht, maar met begrip voor uw emoties, zorg voor de nabestaanden en invulling van de kleinste details. Dat is het verschil dat Klink maakt.

Wij geloven dat ieder mens uniek is en iedereen dus een uiterst persoonlijke uitvaart verdient. Ons team zet alles op alles om dat te realiseren. Wat uw wensen ook zijn, wij nemen uw zorgen uit handen en regelen een uitvaart die perfect aansluit bij het leven van de overledene.

Klink is een familiebedrijf en bestaat sinds 1979. Het werkgebied strekt zich uit over de plaatsen Barendrecht, Rotterdam, Zwijndrecht, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken.

In 2013 is Klink overgenomen door Van der Spek Uitvaart. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven het vertrouwde adres voor het regelen van een uitvaart en garanderen de service die u de afgelopen jaren van ons gewend bent.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen? Bel dan naar telefoonnummer 0180 - 61 27 35 voor een vrijblijvende afspraak.


Contact

Bezoekadres  :  Prins Willemstraat 2
2991BS  Barendrecht
Postadres  :  Prins Willemstraat 2
2991BS  Barendrecht
E-mail  :  info@uitvaartklink.nl
Web  :  www.klinkuitvaart.nl
Telefoon  :  0180 - 612 735
Fax  :  0180 - 616 254